Altroller Sigmaringen 2020

In 2020 viert de scooter of Motorroller zijn 70e verjaardag in Duitsland. Dit viert de “Altroller” gemeenschap met een uniek evenement van 29 mei tot 1 juni 2020 in Sigmaringen zuid Duitsland: Altroller 2020!Altroller 2020

Wat een paar jaar geleden als een idee begon, ontwikkelde zich tot een grote Altroller-bijeenkomst voor alle merken. Meer dan 20 sponsorpartners hebben inmiddels bijgedragen aan het ontwerp en de aankondiging van het evenement. Met de ADAC, de stad Sigmaringen en de brouwerij Zoller-Hof ondersteunen drie premium partners dit unieke internationale evenement  in Sigmaringen.

Voor het eerst is het hele Altroller-assortiment te zien in Sigmaringen: van kleinschalige scooters tot middelgrote volumemodellen tot de grote scootmobielen en touringcooters. De nadruk ligt op modellen die van 1950 tot 1965 op de markt worden gebracht, waarbij Duitse en buitenlandse merken welkom zijn.

Altroller organisatie

Vanwege de breedte van het assortiment spreken scooters – van tieners tot gepensioneerden – alle leeftijdsgroepen aan. Scooters die dagelijks worden gebruikt, originaliteitsfreaks en customisers zullen aanwezig zijn.
Scooteristen komen uit heel Europa en zelfs overzee om hun passie te delen in een ontspannen sfeer en in het bijzonder om de jongere generatie geestdriftig te maken voor de unieke diversiteit van oude scooters.
Alweer reden om naar Sigmaringen te rijden!

We schreven er ook in maart over.

 


Altrollertreffen2020 Altroller_2020_Presseinfo_Nov2019