ALV 2019

De Algemene Ledenvergadering van de Zündapp Veteranen Club werd op 20 januari zoals altijd weer gehouden in de clublocatie van de  PTT Autohobby club in Nieuwegein.

Algemene ledenvergadering ZVC 2019

Algemene ledenvergadering ZVC 2019 panorama

Ruim 70 ZVC clubleden waren aanwezig, toch weer een fors aantal, om elkaar de beste wensen te geven voor het komende jaar. Voor aanvang van de ALV had het bestuur om 11 uur haar gebruikelijke, besloten, overleg en om 12 uur druppelden de eerste leden binnen.

Vele bekende, maar ook voor mij nog onbekende gezichten waar we hartelijk mee kennis hebben gemaakt. De ALV agendapunten werden met op- en aanmerkingen doorgenomen door de aanwezige leden en na de ALV kon men genieten van een heerlijk Nieuwjaarsbuffet, aangeboden door de Zündapp Veteranen Club.

Op dit moment is het verslag al in concept gereed. Zodra het bestuur toestemming geeft, wordt het ALV verslag gepubliceerd op onze website.

Een opkomst van ruim 70 leden is natuurlijk prima, maar het kan beter. Aan alle ZVC clubleden die willen komen, maar tegen een drempeltje hikken: wil je in 2020 aanwezig zijn bij de ALV, stuur mij dan een mail via de button rechtsboven en wij vangen je op locatie op en maken je vertrouwd met de ALV en het verloop ervan. Voel je welkom bij de ALV van de Zündapp Veteranen Club en praat mee. Of geniet van de saamhorigheid en het Nieuwjaarsbuffet!

Dank aan Roeske en Gerhard Hankel voor de logistieke organisatie.