Oldtimerfestival Sassenheim

Op zondag 20 augustus 2017 vindt er in en om Park Rusthoff in Sassenheim van 12 tot 16 uur een oldtimer festival plaats. Ruim 100 prachtige oldtimers zijn te bewonderen. Van klassieke auto’s, motoren en brommers tot oude brandweerauto’s en legervoertuigen. Van alles is er te zien.
Bij de diverse kraampjes worden allerlei aanverwante artikelen zoals miniatuurautootjes aangeboden en op de foodplaza kan de inwendige mens worden versterkt.
Evenals vorig jaar wordt de muzikale omlijsting verzorgd door een fantastische live Rock en Roll band terwijl  er voor de kinderen een aantal andere attracties zijn zodat het hele gezin zich kan vermaken.

Daarnaast zullen er in het centrum van Sassenheim diverse winkels en horecagelegenheden speciaal voor het oldtimer-publiek geopend zijn. Zie voor info: http://www.parkrusthoff.nl/index.php?option=com_content&view=article&id=469&Itemid=160