Zündapp foto inzendingen tegen Corona

Hopelijk zijn jullie allemaal in goede gezondheid en slaagt iedereen erin het corona virus buiten de deur te houden. We leven momenteel in bijzondere tijden en dat vraagt om creatieve oplossingen, ook met betrekking tot het Zündapp Veteranen Club Magazine.
De samenstellers van ons Magazine kunnen niet op pad gaan om interviews af te nemen en daarom zal er een gat vallen in de kopij.
Dat willen we natuurlijk niet. Daarom deze oproep aan iedere Zündapp liefhebber, lid van de ZVC of niet, die we kunnen bereiken via de ZVC website en via Facebook:


Maak een of meerdere mooie foto’s van jouw eigen Zündapp en vertel in een á twee regels tekst, wat hij voor jou betekent. Die plaatsen wij in het komende nummer van ZVC Magazine“.

rijden tegen coronaVermeld het als je je naam er bij wilt hebben; staat er niets bij, dan komt er geen naam bij te staan. Wij nemen alle privacy strikt in acht.
Een leuke uitdaging waar je niet de deur voor uit hoeft en waarmee je even de zinnen kunt verzetten.
Stuur je foto en tekst naar info@zundappveteranenclub.nl, zo nodig via WeTransfer.
Zorg ervoor dat de foto (‘s) van voldoende kwaliteit is/zijn, anders kunnen ze niet in het magazine afgedrukt worden. Vragen kun je stellen via info@zundappveteranenclub.nl We doen ons best om zo snel mogelijk te reageren.

  • De inzendtermijn voor het komende Zündapp Veteranen Club Magazine sluit op vrijdag 1 mei.
  • Ook andere artikelen zijn tot die tijd natuurlijk nog hartelijk welkom!
  • Je foto wordt door ons gebruikt voor het ZVC Magazine; circa 2 weken na publicatie in het ZVC Magazine, worden de foto’s op de ZVC website geplaatst. Als je dit niet wilt, laat het ons weten.
  • Individuele foto’s door ons niet verder gebruikt of op sociale media geplaatst en niet doorgegeven aan derden.

Afhankelijk van de aantallen foto’s, worden deze in een collage geplaatst of op een andere manier in het ZVC Magazine. Jullie hulp daarbij wordt op prijs gesteld! Of je lid bent of niet.

Zündapp tegen Corona,
And you’ll never walk alone…

dinsdag 24 maart 2020