Oldtimer Festival Venhuizen

Voor en door de liefhebbers van oldtimer voertuigen werd er tijdens de Paasdagen in Venhuizen op 12 en 13 April 2009 weer een leuk oldtimer festival georganiseerd, waar veel bezoekers op af kwamen.

Bij dit festival waren wij als club ook vertegenwoordigd door met maar liefst 23 verschillende Zündapp brom- en motorfietsen ten tonele te verschijnen.
De club-stand was zeer fraai opgezet en was daardoor een echte blikvanger die menige bezoeker deed stilstaan en voor bewondering zorgde bij de toeschouwers.
Tijdens de voorbereidingen hadden wij al erg veel plezier met het opbouwen en uitdenken van de clubstand en natuurlijk het neerzetten van de diverse prachtige machines.
In de evenementenhal werden de bezoekers ook getrakteerd op meerdere rock & roll en 50er jaren muziek en shows en er waren ook volop oldtimer auto’s te bewonderen, zoals Cadillac,
Chevrolet en nog vele andere merken voertuigen welke stonden te glimmen voor de bezoekers.
Er heerste een gezellige sfeer en er waren ook diverse kraampjes aanwezig met auto onderdelen maar ook leuke nostalgische huisraad wat men vroeger gebruikte.
Even waanden we ons weer in die ‘goede oude tijd’ zoals velen wel zeggen en dat bleek ook wel toen er een grootvader met zijn kleinzoon langs onze ZVC clubstand liep en hij stilstond bij een bromfiets waar hij naar wees, en tegen zijn kleinzoon zei: ’kijk, zo’n bromfiets heeft Opa vroeger ook gehad’’. Ook op deze leuke beurs was weer goed te merken hoe het verleden nog steeds ‘leeft’ bij alle bezoekers en het was ook leuk om te horen welke verhalen men verteld over hoe het vroeger was. Het was weer een gezellig en leuk weekend in Venhuizen en wat ons betreft zijn we er volgend jaar weer!

Namens de club willen wij iedereen bedanken die hun medewerking hebben verleend om dit weekend mogelijk te maken.

Jeroen en Ingrid, Dolf en Anita, Hans en Liesbeth, Joos, Gerard en André.