• Brommers Kieken Steenderen 2024

Schone brandstoffen prijsvergelijk

Het is al weer een jaar geleden dat wij een prijsoverzicht per liter hebben gepubliceerd van de schone brandstoffen. Het gaat dan over de Alkalytische brandstoffen, EcoMaxx Bike Fuel2, Aspen 2T en 4T en Triboron en vergelijkbare producten.

In het afgelopen jaar zijn meer klassieke bromfiets liefhebbers overgegaan tot het gebruik van deze brandstoffen en dat is natuurlijk prettig voor de andere deelnemers aan oldtimer bromfiets ritten. Begin dit jaar was de Haagse Kauwe Klauwe rit in het nieuws, omdat Future2Green met Triboron de rit sponsorde.

Het brandstofvergelijk hieronder is een momentopname; er zullen altijd lagere of hogere prijzen mogelijk zijn. Dat is per locatie afhankelijk en ook van de stuntaanbiedingen die handelaren soms hanteren. Sommigen vinden zo’n vergelijk niets, maar weer andere klassieke bromfietsliefhebbers hebben hier houvast aan en geeft hun meer inzicht in de brandstofprijs voor hun kostbare bezit.

Het overzicht, klikken maakt groter:

Brandstof vergelijk Zundapp Veteranen Club jan 2019