• Brommers Kieken Steenderen 2024

Midden Holland rit verslag 2023

Met 150 (!) deelnemers aan de Midden Holland rit van Joos en Jan van Straaten van afgelopen weekend kun je wel van een groot succes spreken. Natuurlijk was het goede weer in ons aller voordeel, maar ook heeft de MHR vanuit het verleden al een uitstekende naam opgebouwd.
De MHR organisatie ging op 4 juni al voor zevenen  op pad, want er moest veel gebeuren om alles in gereedheid te brengen voor de start. Uiteindelijk stroomden al ruim voor tienen de eerste deelnemers binnen. Voor de organisatie bleek wel weer het gemak van Voorinschrijven via de ZVC website.
Dit voorinschrijven is geheel vrijblijvend en is geen verplichting om te komen, maar geeft de organisatie wel een idee over het aantal deelnemers. Dit is erg handig voor de te bestellen consumpties. En je hoeft je op de dag zelf niet in te schrijven, dus geen vertraging. De ZVC gaat dit voorinschrijven meer promoten, te beginnen met de komende Brommers Kiekenrit in Steenderen op 12 augustus en op 9 september de Woudenberg rit.
Na afloop van de MHR-rit kwamen er op Facebook en Instagram veel positieve en lovende reacties over de rit, waar de organisatie en de ZVC zeer blij mee zijn. Een reden te meer om over een nieuwe editie te gaan denken voor 2024. Volg de website van de ZVC hierover.
Verder dank aan alle deelnemers die van deze dag een groot Zündapp feest maakten, tot de volgende MHR rit!
Ik heb wat foto’s verzameld van Social Media, dank hiervoor aan Oscar, Eric, Ronald, Carel, Ron en Wim. Ben ik je vergeten? Stuur ons een mailtje: info@zundappveteranenclub.nl

Rob 2891