Rondrit Gruosna838 in Groessen

Gisteren werd in Groessen in Gelderland de “Gruosna838” rondrit voor oldtimer bromfietsen en lichte motoren verreden. Na een paar dagen regen was het zondagmorgen wel mistig, maar droog. De zon kwam er later zelfs doorheen. Ruim 55 deelnemers met Zündapps, waaronder enkele ZVC’ers, Kreidlers, Sparta, Jamathi en een andere bonte verzameling merken, reden over de rustige wegen van de Liemers en Achterhoek.
Onderweg in Gendringen werd er gepauzeerd voor broodje ei en hamburger en drinken.

Na afloop werd de rondrit beëindigd op het dorpsfeest in Groessen, waar op dat moment de pauze van een zeepkisten wedstrijd werd gehouden. Hieronder een foto verslag. Sommige foto’s komen van Karlo Bolder Photographics, zie opschrift foto.

Een dag eerder werden er door RTV Connect uit Arnhem opnamen gemaakt van een groepje ZVC’ers uit Westervoort, zie YouTube kanaal: https://youtu.be/jvxbSLvHrQk