Gruosna 838 rondrit De Liemers

“GRUOSNA 838” uit Groessen bij Arnhem organiseert op zondag 12 september voor de 4e keer een BROMMERTOER door de Liemers. De Liemers is een prachtige regio tussen Arnhem en Zevenaar.

  • DE START is ’s morgens rond 09:30 uur in Den Oldenhoek 6a te Groessen (bouwlocatie Carnavals Vereniging De Deurdreiers). Vanaf 08:30 kan worden ingeschreven onder het genot van een kop koffie.
  • LUNCHPAUZE: Daarvoor stoppen we onderweg op een speciale locatie (prettige verrassing!). Daar kan wat worden gedronken en wordt een warme hap verzorgd!
  • FINISH: Tot slot rond 14:00 uur een bijzondere FINISH op “Viaduct De Aa” in Groessen, waar we tijdens de pauze van de eerste Groessense ZEEPKISTENRACE mogen finishen. We hebben de eer om daar te gast te zijn. Jullie familie, vrienden en kennissen zijn er van harte welkom om jullie daar over de finish te zien komen!
  • INSCHRIJVEN voor de brommertoer kan middels een mailtje naar brommerskieken@deurdreiers.nl met vermelding van naam, woonplaats, telefoon en omschrijving van de bromfiets.
  • KOSTEN: Deelname kost € 10. Daarvoor krijgt u koffie bij de start, een mooi rallyschild en de warme hap en drinken tijdens de lunchpauze.
  • Betalen mag contant bij de start, of vooraf per bank: NL59 RABO 0315 4118 56 t.n.v. CV De Deurdreiers Groessen o.v.v. deelname brommertoer.

Gruosna 838

INFO ZEEPKISTENRACE: Voor meer info over de zeepkistenrace verwijzen we graag naar www.zeepkistenracegroessen.nl en wensen de organisatie veel succes.