• Brommers Kieken Steenderen 2024

Alweer Corona moet dat?

Jazeker, want het is de wereld nog niet uit. Weliswaar zijn ook in Nederland de eerste prikken gezet, maar de wereld is nog lang niet hetzelfde.

Maar is het allemaal kommer en kwel? Natuurlijk is er veel verdriet om zieke en overleden dierbaren, mensen die hun baan hebben verloren, beperkingen door lockdown, etc.

Volgens ons is er ook een andere kant aan de lockdown. Mensen die er erg creatief mee omgaan, specifiek met onze Zündapp liefhebberij.
Maar ook nieuwe dingen ondernemen, andere zaken zoals Zoom en MS Teams ontdekken om met vrienden, de kinderen en kleinkinderen te kunnen communiceren.

Het is de bedoeling om in één van de komende uitgaves van het Zündapp magazine hieraan aandacht te besteden. Gewoon positieve dingen waaraan we ons kunnen optrekken; waarom we kunnen glimlachen, blij van worden, verzin het maar, bijvoorbeeld:

  • Wat is jouw Zündapp lockdown-herinnering aan 2020?

  • Ging je in de eerste en de tweede lockdown vorig jaar meer of juist minder aan jouw Zündapp doen?

  • Heb je nieuwe Zündapp projecten aangeschaft, en zo ja welke?

  • Beschrijf eens een bijzonder moment tijdens of rond een van de lockdowns en dat hoeft niet Zündapp gericht te zijn.

  • Heb je een leuk verslag mét foto’s van een Corona veilig ritje met kennissen?

Zet je ervaring in een paar regels in een e-mailtje naar de redactie van ZVC Magazine: info@zundappveteranenclub.nl, we maken er dan met jou een artikel van in het volgende nummer van ZVC Magazine.

De ZVC ziet uit naar je e-mailtje!

Redactie ZVC