• Brommers Kieken Steenderen 2024

Met FEHAC-korting naar InterClassics Maastricht

InterClassics Maastricht 16-19 januari 2020 

Forgotten classics is het motto van InterClassics 16-19 januari 2020. De FEHAC speelt daarop in en laat op haar stand de al lang vergeten merken Nash Ambassador en Borgward P100 zien. Ook dit jaar zullen op de vrijdag, zaterdag en zondag deskundige sprekers actuele oldtimer onderwerpen behandelen.
Het exacte sprekers programma volgt begin januari in een nieuwsbrief, maar zeker weten we nu al dat brandstoffen en duurzaamheid belangrijke onderwerpen zullen zijn.

De FEHAC zal vrijdag 17 januari om 17:00 uur de prijzen uitreiken voor de mooiste Forgotten Classic Car en de mooiste klassieker en de mooiste clubstand. Alle leden van de aangesloten clubs (de Zündapp Veteranen Club is ook Fehac-lid) nodigen we uit om bij een bezoek aan InterClassics ook een kijkje te komen nemen bij de FEHAC.
Dat kan nu met met korting op de toegangsprijs.

InterClassics biedt speciaal voor FEHAC-clubleden korting op de entreeprijs die normaal € 20,- bedraagt. Als u online uw toegangskaarten koopt via www.interclassicsmaastricht.nl/FEHAC krijgt u € 4,- korting. Als u onderstaande bon invult en meeneemt naar de kassa krijgt u
€ 3,- korting. Wij vragen de clubs dit buitenkansje door te sturen naar hun leden.