• Brommers Kieken Steenderen 2024

Bella treffen 2019

Save the date: 30 mei 2019 t/m 2 juni 2019!

De Bella IG nodigt alle Bella-rijders en -liefhebbers uit voor de 35e internationale Bella-bijeenkomst 2019 in de ‘Frankische Schweiz’ in Opper-Franken, Duitsland.
Binnen de driehoek van de steden Bamberg – Nürnberg en Bayreuth liggen de prachtige heuvels die zowel de thuisbasis waren van de Zündapp-eigenaren familie Neumeyer als ook de testlocaties van de Zündapp-testrijders. Als zodanig voelt de Bella zich meteen thuis en ademt hij vertrouwde lucht in.

De omgeving in het Frankische Schweiz is werkelijk indrukwekkend; met heuvels, bergen, prachtige rotsformaties en grotten. Het landschap is bezaaid met een groot aantal kastelen en kijkt uit over de valleien met beken en kronkelige landwegen die leiden naar dorpen vol met barokke kerken en houten huizen die betoverend zijn.
Onze Bella-vriend Florian en zijn team van helpers plannen een gevarieerd weekend. Een reis naar Bamberg, bekend om zijn meerdere bieren, zal worden opgenomen in het programma, evenals een tour door het Frankische Schweiz, waar we stoppen bij een beroemde Biker Treff. We zullen ook de gelegenheid hebben om een ​​kasteel te bezoeken. Een Bella rijvaardigheidstoernooi, onderdelenuitwisseling en de gebruikelijke gesprekken zullen natuurlijk deel uitmaken van het weekend en zijn niet te missen. Regionale gerechten en een lokaal bier worden gepresenteerd om een ​​ervaring te creëren die past bij de lokale bikerstraditie.

Andere oldtimerscooters en Zündapp-producten zijn natuurlijk meer dan welkom!

Het evenement vindt plaats van 30/5/19 tot 2/6/19 op de camping in Waischenfeld, Duitsland. Het adres is Hauptstrasse 54, 91344 Waischenfeld. Zoals gewoonlijk is verdere informatie te vinden op www.zuendapp-bella.org.