• Brommers Kieken Steenderen 2024

ZVC Elfstedentocht groot succes

De 1e ZVC Elfstedentocht is afgelopen zaterdag 28 april met succes verreden.

Bijna 60 deelnemers stonden aan de start bij mini camping Friesland in Langweer. Onder een droge lucht startten wij voor de 245 kilometer lange tocht: de Echte Elfstedentocht langs alle Friese steden.
Organisator Geert en zijn Friese ZVC team leidde de groep Zundapps door het prachtige landschap en in Oudkerk werd na circa 75 km de koffiepauze gebruikt met Fries suikerbrood. Vervolgens hebben wij alle steden aangedaan. In de middag kregen wij hevige stortbuien te verduren die tot aan de finish zouden duren. Zonder grote problemen, maar nat tot op het bot, is de groep weer teruggekeerd in Langweer.
Op dit moment heb ik het verslag voor ons ZVC clubmagazine bijna af, dus ik laat het hier voorlopig even bij enkele foto’s van de rit. Meer dus binnenkort in ons clubblad.

Rob 2891