Authentieke Dag Vreeswijk

De organisatie van de Authentieke Dag Vreeswijk is alweer druk aan de gang met het organiseren van een veilige en feestelijke 12e ADV , d.d. 3 september 2022, in en rond de oude dorpskern van het monumentale Vreeswijk.

Sinds jaar en dag is er jaarlijks een authentieke dag in Vreeswijk/Nieuwegein met een tourrit voor tractoren, auto’s en motoren. Nu wil de organisatie deze dag uitbreiden met iets dat niet had mogen ontbreken….Brommers.

Zij zouden het heel leuk vinden om heel veel  oldtimer brommers te mogen ontvangen en samen een leuke dag te hebben.

Naast een tourrit zijn er in het dorp veel activiteiten om de hele dag te vullen. Voor mensen die met een auto en aanhanger komen is er openbare gelegenheid om te parkeren. Deze mensen zullen wij hier nader over informeren.

Meer informatie op de website: https://www.invreeswijk.nl/agenda/authentieke-dag/

Organisatie Authentieke dag Vreeswijk