Classic Racing Team 2022

Zündapp Rookie klasse van het CRT

CRT en TTHaler Rookie klasseDeze klasse werd geïntroduceerd met als doel om jongeren/nieuwkomers, die zelf geen CRT (Classic Racing Team) toegelaten motor bezitten of kunnen lenen, toch kennis te laten maken met deze tak van sport/hobby.
Meer weten over het CRT en enthousiast geworden over de Rookie klasse? Ga naar: http://www.classicracingteam.nl/contact&info.html

De Zündapp Veteranen Club volgt met groot enthousiasme de activiteiten van het CRT en met name de Rookie klasse.
Voorzitter Wim Baetsen en Huub Custers van TTHaler (https://www.ttdemohaler.nl/) besloten in 2014 om een demorace te organiseren. Inmiddels maakt de TT Haler deel uit van de kampioenschappen van 2 historische motorverenigingen: H.M.V. en C.R.T. Er waren vorig jaar zo’n 300 deelnemers.

De voorlopige agenda voor 2022 ziet er veelbelovend uit met verschillende nieuwe evenementen:

CRT Agenda 2022: (klik er op om te vergroten)

CRT agenda en demo races 2022