Zündapp Wijchen Laatste Nieuws

Iedere bezoeker/deelnemer van de Zündapp Onderdelenbeurs Wijchen, is deze dag op 7 november, zoals elk jaar, te gast bij zaal Verploegen en omdat dit een horecabedrijf is, zijn zij verplicht te controleren op uw QR coronatoegangsbewijs in combinatie met uw ID-kaart
.
Zo zijn de regels op dit moment, 6 oktober 2021, voor iedere deelnemer en bezoeker:

Onderstaande tekst komt van de Rijksoverheid uit het “Overzicht coronamaatregelen vanaf 25 september 2021.

  1. U kunt via Coronacheck.nl de CoronaCheck app downloaden of een papieren coronabewijs printen.
  2. U kunt op 1 van deze 3 manieren een Corona toegangsbewijs krijgen:
    1. Vaccinatiebewijs. Dit is een bewijs van een volledige coronavaccinatie. Vaccinatiebewijzen zijn niet eerder dan 14 dagen na volledige vaccinatie geldig. Voor het Janssenvaccin wordt een wachttijd van 28 dagen gehanteerd.
    2. Herstel bewijs. Dit is een bewijs dat u hersteld bent van corona. Dit is bewijs van een positieve PCR-test van minimaal 11 dagen en maximaal 180 dagen oud.
    3. Testbewijs. Dit is een negatieve testuitslag van maximaal 24 uur oud. Het coronatoegangsbewijs op basis van een testuitslag is maximaal 24 uur geldig van het moment van afname en moet nog steeds geldig zijn tot aan deelname of toegang aan een evenement

Laat u niet afschrikken door het bovenstaande.
Als u de coronacheck app al op uw mobiel heeft en u heeft uw rijbewijs of ander identiteitsbewijs bij u, mag u gewoon naar binnen met een Corona toegangsbewijs en ontvangen wij u met veel plezier voor de Zündapp Beurs!

ZVC-leden hebben gratis toegang met hun geldige en fysiek aantoonbare ZVC-clubcard. Dus niet een ZVC card op je smartphone, maar de ZVC clubcard van 2021 moet je bij je hebben en kunnen tonen bij de toegang. Zo niet, dan betaal je de normale toegangsprijs.

Het zijn bijzondere tijden die bijzondere oplossingen vragen. Met medewerking van iedere deelnemer, bezoeker en/of gast wordt de Zündapp Onderdelenbeurs Wijchen weer een groot succes zoals altijd.

Tot de 7e November a.s.!

Info: https://www.zundappveteranenclub.nl/2021/09/24/zundapp-wijchen-gaat-door/