34e Zündapp Bella meeting

De Bella IG e.V. nodigt voor haar 34ste internationale ontmoeting alle Bella rijders en vrienden uit in Meeuwen-Gruitrode in het Belgische deel van de provincie Limburg. Aldaar organiseren onze Bella vrienden, Tineke en Herwig Geyskens, een afwisselend weekend. Er kan getoerd worden door de afwisselende provincie Limburg, die zich kenmerkt door de Maas, grote bossen, romantische landstraatjes en middeleeuwse binnensteden. Een vaardigheids tournooi, een onderdelenbeurs en goede gesprekken zullen niet ontbreken.

Datum: 31 mei t/m 3 juni 2018 Meeuwen België

Meeuwen-Gruitrode ligt in het vierkant van de steden Aken, Roermond, Eindhoven en Hasselt. Omdat dit in de buurt is van Duitsland, Nederland én België hopen we op een volwaardig ‘Euro-Bella’. Een ontmoeting die laat zien dat de grote Bella familie geen grenzen kent en een supporter is van interculterele uitwisseling.

Andere oldtimer scooters, toeschouwers en andere Zündapp voertuigen zijn van harte welkom!

plaats: De Vrije Dravers, Kerkhofstraat 20, 3670 Meeuwen / Belgien

Voor meer informatie even naar de Bella website: http://www.zuendapp-bella.org/