Zundapp100 signeersessies

Tijdens het Zundapp100 evenement van 25 t/m 28 mei in het zuid Duitse Sigmaringen zullen twee bekende oud-Zündapp coureurs aanwezig zijn om handtekeningen te geven tijdens speciale “Signeer Sessie’s”. De unieke sfeer tijdens deze handtekeningen sessie’s moet je een keer hebben meegemaakt.

 

  1. De bekende oud-wegcoureur Hubert Abold zal op vrijdag 26 mei om 17:00 uur deelnemen aan een signeer sessie bij de clubstand van de Zundapp Veteranen Club. Hubert Abold is de 1983 Europees Kampioen 80cc.
  2. De vermaarde oud motor-cross coureur Gilbert de Roover zal op zaterdag 27 mei om 15:00 uur deelnemen aan een signeer sessie bij de clubstand van de Zundapp Veteranen Club. Gilbert de Roover is de 1975 vice-Wereldkampioen 125 cc motocross.

De clubstand van de Zundapp Veteranen Club, die al de komende dagen door enkele clubleden wordt opgebouwd, is te vinden op het afgesloten Evenementen terrein in Sigmaringen. Je herkent onze bekende ZVC clubstand direct.

  • Leden van de Zundapp Veteranen Club kunnen op vertoon van hun 2017 ledenpas het unieke Zundapp100 shirt ophalen bij de ZVC clubstand. Dit shirt is speciaal vervaardigd voor dit Zundapp100 evenement. Een waardevolle herinnering. Het shirt is van hoge kwaliteit.
    Het shirt is verkrijgbaar op vertoon van de geldige clubpas ZVC van 2017 en kan uitsluitend per persoon worden afgehaald, dus niet 1 persoon die voor 4 leden gaat afhalen.

De bezetting van de ZVC clubstand bestaat uit de bekende ZVC clubleden, zoals die ook tijdens “Wijchen” aanwezig zijn. Gezelligheid is verzekerd! Stuur na afloop je Selfie vanaf de clubstand naar info@zundappveteranenclub.nl en ik plaats je foto.

Verder is er een uitgebreide merchandising, zoals shirts, boeken etc., van de Zundapp Veteranen Club beschikbaar tijdens de Zundapp100 Evenements dagen.

 

Tot ziens in Sigmaringen bij Zundapp100.